Není žádným tajemstvím, že mnoho žen nedosáhne orgasmu penetrací. Naštěstí je ale možné ženu potěšit mnoha úžasnými způsoby pomocí rukou (a úst, víc o orálním sexu zde).

 

Uspokojení partnerky pomocí prstů je nejen skvělý způsob, jak se dozvědět víc o jejím těle a přijít na to, co má ráda, navíc to může být středobodem samotného sexuálního zážitku.

Vše o vagíně

Je důležité vědět, s čím zacházíte, a to ještě předtím, než se pustíte do akce. Nejdřív si pojďme vysvětlit rozdíl mezi vagínou a vulvou a jak to tam dole vůbec funguje.

 

Termín vagína technicky vzato označuje pouze svalový průchod, (kudy vychází ven miminka)  který spojuje dělohu s vulvou. Zatímco vulva zahrnuje vše, co je zvenku vagíny – tedy stydký pahorek, malé stydké pysky (labia minora) a velké stydké pysky (labia majora) – také známé jako ‘rty’, klitoris, ústí vagíny a hráz (kůže mezi vstupem do vagíny a konečníkem).

 

Je tu toho spoustu k prozkoumání… a do prstění ženy můžete zahrnout všechny oblasti, které se jí zlíbí. Pokud chcete zkusit trochu jiný přístup, zkuste ji prstit zezadu.

 

Ať už se rozhodnete vydat kteroukoliv cestou, pamatujte, že hlavní oblasti zájmu jsou klitoris a vstup do vagíny, nicméně celá tato oblast je citlivá a zasluhuje pozornost.

Zjistěte, co se jí líbí

Každá žena je trochu jiná, ale většina z nich masturbuje, takže pravděpodobně už bude mít představu o tom, co ji vzrušuje. Požádejte partnerku, ať před vámi masturbuje, abyste viděl, co se jí líbí. Položte svou ruku na její, abyste cítil, jak rychle s ní pohybuje, jak silně na ruku tlačí a kde se jí to líbí.

 

Pokud je příliš nesmělá na to, aby vám to sama ukázala, je načase pustit se sám do menšího průzkumu.

Dostaňte ji do nálady

Zamířit rovnou ke klitorisu nebo dovnitř vagíny není nikdy nejlepší nápad… i předehra potřebuje vlastní předehru. Ať už je to líbání, dotýkání se jejího těla nebo zpomalení, rozsvícení svíček a masáž ramen, než se do toho pustíte, čím uvolněnější na začátku bude, tím lepší zážitek si oba odnesete.

 

Zapojení lubrikantu do akce je vždycky dobrý nápad – pomůže vašim prstům klouzat hladce, což zpříjemní celý zážitek. Lubrikanty se vyrábí v mnoha verzích, včetně druhu na bázi vody a na bázi silikonu – stimulační gel pomůže k ještě intenzivnějšímu dráždění klitorisu. Také můžete začít masírováním vnitřní strany jejích stehen a oblasti okolo vstupu do vagíny pro delší předehru.

Údržba nástrojů je zásadní

Postarejte se o to, aby byly vaše ruce čisté a nehty krátké – ostré nehty a prstění není dobrá kombinace. Díky tomu bude celý zážitek příjemnější, krátké nehty a čisté ruce nicméně také pomohou vyhnout se drobným trhlinkám ve vagíně, které zaprvé nejsou ničím příjemným a zadruhé mohou vest k infekci a zvýšit riziko nakažení sexuálně přenosnou infekcí.

Použijte obě ruce

Nemusíte se omezit na použití pouze jedné ruky. Druhou můžete laskat její prsa nebo hladit její stehna – případně se soustředit prsty jedné ruky na klitoris a druhou použít k penetraci.

 

Začněte s jedním prstem a přidávejte další, až se vzruší nebo si řekne o víc. Ať už jste slyšeli cokoliv, rozhodně se nesnažte dostat do ní celou pěst, krom případů, když si o to vysloveně řekne – pro většinu žen je snaha vměstnat dovnitř víc než dva tři prsty absolutní NE.

Jak si hrát s klitorisem pomocí prstů

Klitoris obsahuje neméně než 8,000  nervových zakončení. Možná zvenku vypadá jen jako malý knoflík, ale ve skutečnosti sahá mnohem hlouběji než byste hádali – někdy i přes 12 centimetrů. K jeho stimulaci zkuste jemně uchopit stydký pahorek a pohybovat rukou ze strany na stranu. Další techniky, jak potěšit ženu rukama, zahrnují:

 

  1. Jednou rukou rozevřete stydké, pysky spodní stranu dlaně položte na klitoris a prsty druhé ruky použijte k penetraci.
  2. Klouzejte prsty ve tvaru písmene V nahoru a dolů po klitorisu.
  3. Dotýkejte se polštářky prstů stydkého pahorku a klitorisu nebo kružte prsty okolo klitorisu v nekonečných kruzích.

Experimentujte s různými technikami, rychlostmi a tlakem, abyste zjistili, co funguje nejlépe, ale pamatujte na to začít jemně a pomalu přidávat na intenzitě – klitoris dokáže být nesmírně citlivý.

Jak dosáhnout bodu g

Je, anebo není, toť otázka? Ti, kdo v existenci bodu G věří, obecně myslí, že je umístěn asi 5 centimetrů hluboko ve vagíně. Některé ženy přísahají, že bod G mají a jiné nevěří, že vůbec existuje. Tak či onak neuškodí situaci prověřit. Jak na to:

 

  1. Až bude ležet na zádech, vložte jeden nebo dva prsty dovnitř a představujte si, že se snažíte dotknout jejího pupíku z vnitřní strany – to je obecně směr, kterým se budete ubírat, ve skutečnosti ale nepůjdete tak hluboko dovnitř.
  2. Trik je v úhlu, pod kterým do vagíny vstupujete, a použití krouživého pohybu k jemné masáži vrcholu vagíny.
  3. Pokud ucítíte oblast, která připomíná výběžek, a její povrch je na dotek hrubší, jste na dobré cestě.

 

Zapojení prstů není jen součástí předehry. Může se jednat o skvělý způsob, jak jí ukázat, jak moc si užíváte ji uspokojovat, a také snadný způsob, jak ji vzrušit, když penetrace není na programu dne.

 

Prsty se vám budou hodit i v případě, že budete hotoví dřív, abyste ji nemuseli nechat na holičkách.