Kdo říká, že Vánoce jsou jen pro děti? S naším adventním kalendářem pro dospělé plným sexuálních poloh si s partnerem/partnerkou před Vánoci užijete spoustu zábavy, protože na vás každý den čeká jiná poloha.

1. prosince – Chňapačka

Začněme jednou z jednodušších poloh. Zaujměte s partnerem/partnerkou pozici lžiček, jeden z vás do druhého pronikne zezadu. Poté využijte toho, že máte volné ruce, k zapojení kouzelného mini vibrátoru, kterým partnerku/partnera stimulujete zepředu. Pokud jste ještě žádný nezkusili, pamatujte, že vibrátory můžete použít na jakoukoliv část těla pro nové neočekávané pocity.

 

2. Prosince – Tváří v tvář

Polohy tváří v tvář posilují pocit blízkosti a je při nich zábavné pozorovat výraz partnera, zatímco se do toho dostává víc a víc. Jeden z vás si sedne na klín toho druhého, oba máte nohy za tělem partnera. Ten nahoře potom vyváží kolébku vytvořenou z partnerových nohu a může proplést své vlastní nohy, které jsou za tělem partnera. Potom je v ideální pozici na to začít se jemně pohupovat nebo pohybovat nahoru a dolů, přičemž se odtlačuje od partnerových ramen nebo nohou.

 

3. prosince – Zpomalovací práh

Poloha zpomalovacího prahu je skvělá, pokud máte rádi rychlou zábavu. Jeden z vás leží na břiše s lehce roztaženýma nohama a polštářkem pod břichem a pánví. Ten druhý do ní/něj proniká zezadu. A to je vše!

 

4. prosince – Dřep

Jeden z vás leží na zádech a ten druhý si dřepne nad něj s obličejem směřujícím k obličeji partnera. Zvedá se nahoru a dolů, čímž se postará o intenzivní prožitek pro vás oba. Jde o skvělý trénink, který vám může ušetřit návštěvu posilovny.

 

5. prosince – Proud vášně

K téhle poloze budete potřebovat pohodlnou židli. Jeden z vás sedí na židli a zakloní hlavu. Druhý pak poklekne a pronikne do něj. Dočkáte se vzrušujícího pocitu, až bude při orgazmu do vaší zakloněné hlavy proudit krev.

 

6. prosince – Kouzelná kulka

Při této poloze budete mít oba skvělou příležitost navzájem pozorovat svá těla v akci. Jeden z vás leží na posteli s nohama nataženýma před sebou, směřujícíma do stropu. Druhý si klekne na postel a pronikne dovnitř. Až zaujme tempo, může se přidržovat nohou partnera/ partnerky. Přidejte erekční kroužek a tato poloha bude ještě dráždivější.

 

7. prosince – Na koníčka

Další z populárních poloh. V poloze Na koníčka na vás partner/ka obkročmo nasedne obličejem směřujícím k tomu vašemu a s pokrčenými koleny. Tato poloha umožňuje partnerce/partnerovi určovat intenzitu přírazů a hloubku průniku.

A co je ještě lepší, oba máte volné ruce k manuální stimulaci nebo použití  erotické hračky.

 

8. prosince – Obrácený koníček

Tentokrát na vás partner/ka obkročmo nasedne obličejem směřujícím k vašim nohám, ne obličeji. Lehce se předkloní, použije kolena nebo stehna pro oporu a usedne na penis – hotovo!

Teď je jen potřeba nenechat se vyrušit zpěvem koled zvenku.

 

9. prosince – Pevné sevření

Kdo řekl, že sex se musí odehrávat jen za zdmi ložnice? Pro tuhle polohu je nejvhodnější pevný povrch, jako je třeba kuchyňská linka. Dávejte si pozor, abyste nezasedli zbytky vánočky a sedněte si na linku, nohama obemkněte partnera okolo pasu, zatímco do vás pronikne. Tohle je ta pravá poloha při nedostatku prostoru a času.

 

10. prosince – Přikrčený tygr

Jeden z vás stojí u kraje postele, přes kterou se přehne s rukama opřenýma o matraci, zatímco ten druhý do něj pronikne zezadu. Jeho ruce budou úplně volné, což znamená, že může do akce snadno zapojit kouzelný mini vibrátor pro ještě více zábavy. Ještě ho nemáte? Tak si pospěšte, pořád je čas připsat ho do dopisu pro Ježíška.

 

11. prosince – Pomalu hořící oheň

Ke zvládnutí této polohy bude zapotřebí trocha ohebnosti, ale až se ji naučíte, rozhodně nebudete litovat. Klekněte si naproti sobě tváří v tvář, každý na jiné koleno. Přitáhněte se blíž k sobě a propojte se navzájem uchopením zadku svého partnera/partnerky. V případě, že je jeden z vás menší vzrůstem, můžete průnik usnadnit podepřením jeho/jejího kolene tolika polštáři, kolik je potřeba k vyrovnání výškového rozdílu.

 

12. prosince – Zámotek

Stejně jako mnoho poloh v tomto adventním kalendáři je tato v podstatě variací polohy Na koníčka. Jeden z vás sedí na posteli s roztaženýma nohama. Ten druhý na něj nasedne s obličejem směřujícím k partnerovu obličeji a obemkne nohama jeho záda. Poté se začne pohybovat nahoru a dolů. Téhle poloze udělujeme 5 hvězd za průnik a pocit vzájemné blízkosti.

 

13. prosince – Na schodech

Výborně, jste právě v půlce naší pokusné adventní výzvy. Při naší další poloze bude jeden z vás sedět na schodech a ten druhý stát pod ním, v perfektní výšce pro průnik. Ten, kdo sedí na schodech, zvedne nohu a položí ji na partnera, čímž vám oběma poskytne něco, od čeho se můžete odtlačit.

 

14. prosince – Odložená porada

Všichni známe tuhle polohu z filmů. Jeden z vás se zády opírá o zeď, zatímco ten druhý se ho drží kolem krku a je nadzvedáván pod zadkem, zatímco se chodidly opírá o zeď pro získání opory.

 

15. prosince – Stoupání

Další variace polohy Na koníčka, která se nikdy neomrzí. Tentokrát ale budou nohy v jiné pozici, což zaručí nový typ prožitku. Jeden z vás leží na zádech, zatímco ten druhý na něj nasedne a překříží nohy. Teprve pak do něj partner pronikne. Překřížené nohy zaručí ještě těsnější zážitek pro vás oba.

 

16. prosince – Kříž

Kříž je poměrně jednoduchá poloha, která zároveň přináší spoustu potěšení, i když je poměrně podceňovaná. Lehněte si na záda v misionářské poloze a ohněte nohy přes zadek partnera, který leží na boku v tom pravém úhlu, obličejem směřujícím k vám. V tomto okamžiku jsou vaše intimní partie blízko sobě, což vytváří přímý úhel pro snadný průnik.

 

17. prosince – Sex ve stylu na pejska

Nebo na soba, když už máme Vánoce. Jeden z vás je na všech čtyřech a opírá se o lokty, zatímco do něj ten druhý proniká zezadu. Nejen, že ten vzadu bude mít skvělý výhled, taky má obě ruce volné k manuální stimulaci.

 

18. prosince – Žabí styl

Jméno sice není úplně sexy, ale nenechte se odradit. Pro polohu žabek bude jeden z vás ležet na zádech s pokrčenými koleny a kotníky u zadku. Potom zvedne ramena dostatečně vysoko, aby se dokázal chytit svých kolen. Tohle vyžaduje trochu zručnosti, ale pro vašeho partnera je to hračka. Ten jen sedí naproti s nohama po straně a pronikne do vás.

 

19. prosince – Stehnem na stehno

Velký den je už blízko – není úžasné, jak rychle čas ubíhá, když se člověk dobře baví? Pro dnešní polohu si jeden z vás klekne, zatímco ten druhý leží na zádech před ním s propnutýma nohama ve vzduchu, stehny opřenými o sebe a chodidly propletenými za krkem partnera.

Asi to bude chtít trochu nastavování, než najdete správnou pozici, každopádně až budete připravení, klečící partner zvedne vaše boky, aby do vás mohl proniknout, a protože bude mít obě ruce volné, může do akce zapojit intimní masážní hračku.

 

20. prosince – Totální devětašedesátka

Je načase si odpočinout od sexuálních poloh a ponořit se do tajů orálního sexu. Totální devětašedesátka se mírně liší od normální devětašedesátky, ovšem je to změna zaručující ještě lepší zážitek. Rozdíl je v tom, že partneři leží přímo na sobě, ten nahoře obličejem dolů. Tady se rozhodně nabízí skvělá příležitost k zapojení erotických hraček , protože máte opravdu dobrý výhled na to, co děláte.

 

21. prosince – Vezmi mě výš

Při dnešní poloze budete začínat tváří v tvář.  Jeden z vás zvedne toho druhého a přitlačí ho/ji ke zdi, zatímco on/a obtočí nohy okolo pasu partnera a přidrží se stiskem stehen.

Polohy ve stoje mohou být plné energie, takže se často stane, že oba partneři vyvrcholí dříve než normálně, což z nich dělá ideální volbu, pokud zrovna spěcháte.

 

22. prosince – Opozdilý oslík

Okolo Vánoc se všude objeví oslíci. Pro tuto polohu se jeden z vás postaví a ohne, s nohama tak propnutýma, jak jen je to možné, a položí dlaně na podlahu pro udržení rovnováhy. Ten druhý se přidrží partnerova pasu, zatímco do něj jemně pronikne zezadu. V této poloze buďte opravdu něžní, protože jinak by se mohlo stát, že vám bude připadat, že tento úhel dělá dané partie trochu moc citlivé. Dobré řešení tohoto problému je použít lubrikační gel. Dochází vám? Přidejte ho na dopis pro Ježíška tady.

 

23. prosince – Sexy kupa

V téhle poloze budete tváří v tvář, což posílí pocit vzájemné blízkosti. Jeden z vás klečí, zatímco ten druhý si mu sedne do klína s nohama obtočenýma okolo partnerova těla a koleny na zemi za sebou. Tato poloha přináší spoustu možností pro nekonečné polibky a hodně očního kontaktu, jakmile najdete to správné tempo a začnete se společně pohupovat.

 

24. prosince – Nabitá zbraň

Velký den je zde. Jeden z vás si sedne na postel a opře se o paže pokrčené za sebou. Ten druhý na něj obkročmo nasedne obličejem směřujícím na druhou stranu od obličeje partnera a zatímco nechá chodidla na zemi se také opře o paže partnera. Tohle zaručí pro partnera dole stabilitu, aby mohl převzít vedení a pomalu vybudovat setrvačnost.

 

25. prosince – Uvěznění láskou

Příjemná, odpočinková poloha pro pomalejší sex po vánočním shonu, kterou zakončíte vaši adventní sexuální výzvu. Položte se na bok s obličeji směrem k sobě. Jeden z vás obemkne nohama boky toho druhého a ten do ní/něj pronikne, nejdřív se pohybuje pomalu a postupně zvyšuje tempo.

Zkoušení nových poloh je způsob, jakým objevit druhy slasti, o kterých jste ani netušili, že existují.  Erotické hračky  mohou pomoct k ještě více vzrušujícímu zážitku a erekční kroužek nebo vibrátor se může stát jedním z nejlepších vánočních dárků, co jste kdy darovali – nebo dostali.

 

Potřebujete pomoct s výběrem vánočního dárku pro partnera? Podívejte se do našeho praktického vánočního průvodce dárky