Pro spoustu párů i jednotlivců jsou erotické hračky pravidelnou a oblíbenou součástí jejich sexuálního života. Pro jiné, kteří je ještě nevyzkoušeli, může ale být trochu matoucí, jak s nimi začít.

V tomto článku si vysvětlíme vše od vibrátorů po erekční kroužky, abyste se mohli rozhodnout, jestli máte chuť jimi trochu okořenit svůj sexuální život.

Podívejte se na naši nabídku

Pravděpodobně nejlepší místo, kde můžete začít, je náš web, kde najdete širokou škálu erotických hraček. Je tu k mání vše od erekčních kroužků přes mini vibrátory, erotické hračky pro ženy, erotické hračky pro páry a dokonce i tipy na to, jak to všechno používat.

Promluvte si s partnerem/partnerkou o různých možnostech a uvidíte, co vás zaujme. Už jen tato konverzace sama o sobě bude určitě zábavná a pravděpodobně se po ní budete cítit jeden druhému blíž.  

Až se rozhodnete, do čeho byste rádi šli, brzy zjistíte, že nákup erotických hraček může proběhnout jednoduše a diskrétně na internetu nebo v sexshopu. Durex dokonce balí erotické výrobky do nenápadného balení bez potisku, takže se nemusíte obávat zdviženého obočí pošťáka.

Masážní a vibrační hračky

Masážní a vibrační erotické hračky jsou výjimečně oblíbené. Na začátek je skvělou volbou například na dotek jemný  mini vibrátor Durex Vibe Bullet. Byl speciálně navržen tak, aby se vešel do vaší dlaně a díky snadné manipulaci ho můžete použít k dosažení příjemných pocitů kdekoliv na těle.

Vibrace jsou velmi odlišné od manuální stimulace partnerovou rukou nebo penisem během předehry a sexu a mnoho lidí zjistilo, že mohou být při dosahování orgazmu ještě efektivnější.

Erotické hračky by neměly být příliš komplikované nebo složité na použití, proto jsou všechny naše hračky pro dospělé vyrobené tak, aby bylo zacházení s nimi intuitivní a jednoduché. Všechny už obsahují baterie (pokud je potřebují), takže si s nimi můžete začít hrát jakmile je vybalíte z krabičky.

Erekční kroužky

Erekční kroužky jsou další věcí, co stojí za vyzkoušení. Erekční kroužky se nasazují na kořen penisu, stejně jako kroužek Durex Pleasure Ring nebo okolo penisu a varlat ke zpomalení toku krve, což mužům pomáhá zajistit delší erekci. Některé z nich, jako třeba vibrační kroužek Durex Devil Ring a vibrační kroužek Durex Vibe Ring, vibrují, což přináší oběma partnerům ještě větší rozkoš.  

Lubrikační gel zvyšuje potěšení

Snad máte teď o čem přemýšlet. Pamatujte na to vždy používat společně s erotickou hračkou vhodný lubrikační gel jako například  intimní masážní gel Durex 2 v 1, s extraktem z amazonské Guarány (který můžete používat s hračkami, ale ne s kondomy). Řada z dalších lubrikantů Durex může být používána jak s hračkami, tak s kondomy (přečtěte si návod, který je součástí balení) a mohou udělat hrátky ještě příjemnější – ať už si hrajete sami nebo s partnerem, tak vyzkoušejte různé druhy, abyste přišli na to, které se vám líbí nejvíc.  

Ať už jste ve vztahu nebo single, erotické hračky mohou přispět k zábavě v ložnici, tak proč nedat jedné nebo rovnou několika šanci a zjistit, jak vám to spolu jde.