Pravdou je, že pro většinu je přijímání orálního sexu zatraceně příjemné. Když ale přijde na jeho poskytování, všichni se v duchu ptáme sami sebe, jestli jsme v tom vůbec dobří.

Stejně jako všechno v sexu, neexistuje žádný správný způsob, jak na to, ale přesto jsme dali dohromady naše oblíbené tipy, které vám zajistí sebevědomí ohledně toho, že orální sex od vás bude nezapomenutelný. Protože faktem je, že být dobrá/ý v orálním sexu není skvělé jen pro vašeho partnera – je to rozhodně povzbuzující i pro vás.

Pomalost je sexy

Ano, dokonce i předehra potřebuje svou vlastní rozehřívací fázi.

Zapomeňte na sprint rovnou k cílové linii – dejte si načas a nechte ho prosit o to, co ho čeká. Zkuste nejdřív prozkoumávat jeho tělo svými ústy, jemně líbejte břicho a stehna předtím než se vaše rty konečně dotknou špičky penisu. Teď je situace pořádně nažhavená a je načase se pustit do díla.

Použijte lubrikační gel

Řekněme to narovinu, orální sex na sucho není zábavný pro nikoho, koho se týká (a sliny občas nestačí).

Udělejte z lubrikačního gelu svého kamaráda. Většina z těch, co vyrábíme, je vhodná pro orální sex, a to znamená, že si oba můžete užít hladší průběh bez strachování se o to, že to začne drhnout – můžete si dokonce vybrat lubrikační gel s příchutí. Jen vymáčkněte pár kapek do své dlaně a naneste je na penis předtím, než na něm začnete pracovat ústy.

Nemáte lubrikační gel? Žádné starosti. Mějte na nočním stolku sklenici s vodou a trochu se napijte, abyste udrželi ústa zvlhčená. To jednak usnadní akci pro vás, změna teploty navíc může být opravdu příjemná i pro něj a způsobit celou škálu nejrůznějších příjemných pocitů.

Začněte na konci

Dobrý orální sex zahrnuje použití všech částí úst. Velmi svůdné může být zkusit lízat penis po celé délce jazykem naplocho. Pokud si užíváte oční kontakt, může být přitom opravdu vzrušující – dokazuje, že si to užíváte i vy.

Je známo, že konec penisu je jeho nejcitlivější částí, protože se tam nachází nejvíce nervových zakončení (díky, biologie). Takže je dobrý nápad věnovat mu pozornost. Zkuste střídat sání, kroužení jazykem a jeho jemné kmitání.

Zapojte obě ruce do práce

Pomyšlení na to jít opravdu hluboko může být strašidelné. Když ale budete držet kořen penisu rukou a pohybovat s ní v synchronizovaném pohybu s vašimi ústy, pomůže mu to cítit se jako by byl jeho penis hluboko ve vašich ústech – aniž by to pro vás bylo nepříjemné. 

Orální sex nemusí být jen o penisu, vaše ruce mohou taky přispět k silnějšímu zážitku. Zkuste si něžně hrát s jeho varlaty, hladit prsty vnitřní stehna nebo štípat bradavky (pokud se to vám nebo jemu líbí).

Dejte si pauzu

Ach, ta zatracená bolavá čelist.

Nebojte, přestávka nemusí znamenat zničení okamžiku. Zkuste do toho vnést ještě více nadšení tím, že se natáhnete pro polibek, zapojíte ruce nebo se začnete dotýkat svého těla – tohle je fakt o potěšení vás obou.

Najděte si své tempo

Ano, udržení pravidelného rytmu může pomoct k dosažení orgazmu, ale není potřeba se unudit nekonečným pohybem hlavy nahoru a dolů.

Proč si nepohrát střídáním mělkého sání (kdy máte mezi rty jen konec penisu) a hlubší technikou? Můžete začít mělkým, potom se přesunout ke kombinaci mělkého a hlubokého sání a zakončit pouze hlubokým sáním, dokud to už nebude moct vydržet.

Užijte si vzdechy

Pro spoustu lidí je obrovsky vzrušující slyšet svého partnera sténat a vzdychat, zatímco mu dopřávají orální sex. Navíc dokážete díky zvuku „mmmm” vydávanému rty sevřenými kolem penisu vytvořit úžasné vibrace. Máte chuť experimentovat ještě víc? Zkuste držet malý vibrátor na své tváři zatímco je jeho penis ve vašich ústech.

Převezměte kontrolu

Až bude váš partner blízko vyvrcholení, je možné, že začne silně přirážet do vašich úst nebo instinktivně chytne vaši hlavu do rukou. Pokud se vám to nelíbí, zkuste se odtáhnout a říct mu, ať zpomalí, abyste si to užil/a i vy. Pokud se vám to líbí, proti gustu žádný dišputát.

Zkuste to s kondomen

Kondomy mohou orálnímu sexu dodat vzrušující nový pocit a zároveň vás ochrání před sexuálně přenosnou infekcí. Vroubkované kondomy a kondomy s výstupky otevřou brány úplně novému typu prožitku pro vás oba, a ty s příchutí navíc skvěle chutnají.