Bojíte se, že tentokrát Valentýna nespláchnete jen pugétem a bonboniérou? Pokud hledáte něco opravdu nezapomenutelného, zkuste letos na Valentýna jednu z těchto 5 sexuálních poloh

Amorova lžička

Můžete se vsadit, že nová varianta známé polohy lžiček, které dal Amor své jméno, je opravdu nápaditá. Položte se na bok, s partnerem ležícím za vámi. Poté zvedněte horní nohu, aby se o ní partner mohl opřít, až se bude pohybovat dopředu a zpátky.

Jde o perfektní ukončení romantického večera, kdy má váš partner příležitost dotýkat se vašeho těla a laskat ho bez omezení. Když do akce zapojíte také erotickou hračku, dostane tato poloha úplně nový rozměr.

Kolébka lásky

Jste připraveni na to vyzkoušet, jak dobří jste ve schopnosti udržet rovnováhu s touto polohou, která je známá také jako medúza?  Jasně, že jste.

Začněte takto: partner sedí ve dřepu na zemi. Vy na něj poté zepředu nasednete, s nohama obemykajícíma jeho zadek. Váhu vašeho i partnerova těla ponesou jeho nohy a vy se můžete začít pohybovat nahoru a dolů a sama si tak určovat tempo.

Sexy zákusek

Někdy stačí k zažehnutí plamenu vášně třeba jen změna prostředí. Zkuste namísto návštěvy luxusní restaurace zůstat sami doma a připravte domácí jídlo s nabídkou úžasného zákusku. 

Po večeři se netrapte s úklidem. Místo toho nechte partnera zvednout vás na kuchyňskou desku a zatímco do vás bude pronikat, obemkněte nohama jeho zadek v poloze, která je variací sexu ve stoje. Partner může při přirážení lehce zvedat vaše boky, zatímco vy ho objímáte rukama kolem krku. Kdo říká, že nejlepší tečkou za večeří je káva?

Ulička lásky

Také známá jako obrácená poloha na koníčka. Nechte partnera lehnout si na záda, aby si mohl tuto polohu patřičně užít. Potom na něj zády k jeho obličeji nasedněte. Teď jste ve vedení: pohybem nahoru a dolů si určujete tempo.

Růže v rozkvětu

Ať už byla Růženka kdokoliv, soudě podle téhle polohy měla určitě štěstí. Lehněte si na záda s polštářem pod zadkem a nechte partnera kleknout si mezi vaše nohy.

Zvedněte boky, aby do vás partner mohl proniknout. Může se přidržovat vašich nohou, které mu poskytnou podporu při udržení rovnováhy a zároveň pomohou při udržení tempa a rytmu. Tohle je další poloha, kterou může zpestřit erotická hračka. Udělejte si společně Valentýn, na který nezapomenete!

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv pozici (a rozhodně se nemusíte spokojit jen s jednou), vždy myslete na ochranu a během sexu používejte kondom.

A pokud ještě nevíte, co dát partnerovi k Valentýnu, naše tipy na dárky vám pomohou vybrat ten nejlepší!