Pravděpodobně jste už slyšeli přísloví, že pokud chcete milovat jiné, musíte se nejprve naučit milovat sami sebe, a my si myslíme, že samé přísloví platí i pro milování svého těla, zejména jeho intimních partií.

Zasloužené „chvilky pro sebe“ strávené v ložnici by měly být součástí péče o sebe sama, stejně jako třeba ranní čištění zubů. Je to o tom ukázat lásku sami sobě.

Pořízení vibrátoru je skvělý způsob, jak prozkoumat své tělo, a zjistit, co se vám líbí. Naštěstí existují ve všech tvarech a velikostech –  od výkonných po tiché a diskrétní!
Pokud jde o nákup správného vibrátoru, neexistují žádná pravidla – ať už se cítíte divoce jako králík na jaře nebo hledáte něco, co si užijete s vaším partnerem (partnery), zde je průvodce, který vám pomůže s výběrem dokonalého vibrátoru.

Mini vibrátory

Tyto miniaturní vibrátory jsou jedním z nejoblíbenějších druhů erotických hraček mezi nováčky a páry, lze je použít o samotě k přímé stimulaci různých oblastí těla - obvykle ke stimulaci klitorisu nebo ke zvýšení intenzity pocitů z jiných erotických hraček, jako jsou třeba erekční kroužky. Jsou diskrétní a snadno použitelné, tyto malé vibrátory lze schovat nebo vzít kamkoli, aniž by si toho někdo všiml – jednoduše si ho položíte do tašky a sáhněte po něm ve chvíli, kdy máte chuť si udělat radost.

Králíčkový vibrátor

Pokud hledáte univerzální vibrátor, vibrátor ve stylu králíka by mohl být dobrým začátkem.

Králíčkový vibrátor s dvojím účinkem poskytuje jak penetraci, tak i vnější stimulaci. Výstupek vibruje sám a pro ještě lepší stimulaci klitorisu jde nastavit i intenzitu pulsací - některé ženy říkají, že s králíčkem dosáhnou lepších orgasmů než při běžném sexu!

Hladící vibrátory

I přesto, že hodně vibrátorů je velkých a nápadných, existuje spousta modelů, které jsou malé, ale přitom mají výkonu na rozdávání. Tyto vibrátory se používají pro vnější stimulaci a mohou být navrženy ve tvaru kuliček nebo ve vejčitém tvaru.

Masážní vibrátory

Tyto vibrátory jsou perfektní pro relaxační a erotickou masáž pro vás nebo vašeho partnera, rovněž mohou být použité i pro stimulaci vašich intimních partií. Nejen, že jsou diskrétní, snadno padnou do ruky, ale lze je použít i na jiné erotogenní oblasti těla, jako jsou ramena, krk a záda. Někdy se jim říká „kouzelnické hůlky“, které jsou ideální pro odpočinek po náročném dni v práci nebo v posilovně.

Vibrátory na bod G

Tyto vibrátory, navržené k stimulaci ženského bodu G, se vyrábí v mnoha provedeních: od tvrdých a tuhých až po měkké a pružné. Díky zakřivené nebo zahnuté hlavě a speciálnímu výběžku zajišťují maximální stimulaci nejcitlivějších částí těla. Aby bylo jejich použití snadné a ještě příjemnější, zkuste to s lubrikačním gelem Durex.

Vibrátory na prostatu

Někteří muži rádi zkouší masáž prostaty, která je také známá jako jejich „bod P“, a objevují další úroveň potěšení. Požití vibrátoru na prostatu posune pocity na vyšší level, ale při análních hrátkách nezapomeňte vždy používat lubrikační gel.

Vibrátory na prst

Tyto mini vibrátory, které se nasazují na prst, jsou malé, ale výkonné a poskytují vám naprostou kontrolu nad svým prožitkem. Tyto vibrátory jsou obvykle vybavené pružným očkem, lze je nosit jako prsten nebo na špičce prstu.

Tiché vibrátory

Je těžké se naladit na správnou vlnu, když máte strach z toho, že váš spolubydlící slyší, co tam děláte ... pokud chcete trochu ztlumit hlasitost, ale zároveň to naplno rozjet, tichý vibrátor vám s tím pomůže. Bezhlučný vibrátor je navržen tak, aby vám poskytl všechny pocity bez hluku, je dobrou volbou pro diskrétní použití. Existují v různých provedeních, s výběrem rychlostí a druhů pulzace – ticho nemusí znamenat méně zábavy.

Voděodolné vibrátory

Vylepšete si sprchování nebo koupaní ve vaně s vibrátorem, kterému voda nevadí. Tyto vodotěsné vibrátory jsou chytře navrženy tak, aby zabraňovaly pronikání vody dovnitř a poškození strojku. K dispozici jsou v různých velikostech, tvarech a barvách – určitě najdete voděodolnou verzi, která vám bude vyhovovat.

Vícerychlostní vibrátory

Jak rychlou jízdu si přejete? Rychlost může mít zásadní vliv na intenzitu stimulace. Při rozhodování který vibrátor zvolit mějte na paměti, že vícerychlostní vibrátor vám poskytne větší flexibilitu, protože jeho rychlost lze v každém okamžiku nastavit tak, aby vyhovovala vašim přáním.

Jste připraveni projevit sami sobě opravdovou lásku? Chcete, aby se do akce zapojil i váš partner? Objevte naši kolekci vibrátorů pro noc plnou zábavy.