Sexuální hračky mohou vnést do milostného života rozmanitost a zábavu a jednou z nejpoužívanějších hraček jsou erekční kroužky. Zde je několik faktů a informací o erekčních kroužcích a o tom, co dělají a jak je snadné je nasadit i s kondomem.

Jak funguje erekční kroužek?

Co přesně dělá erekční kroužek? V zásadě bráni odtoku krve z penisu, což dopomáhá k tvrdší a delší erekci. Tím se krevní oběh nepřeruší, jen se zpomalí.

Erekční kroužky jsou navrženy tak, aby se nasadili kolem penisu, obvykle na kořen penisu, varlata nebo na oboje. Jsou malé, diskrétní a jejich použití je mnohem snazší, než si dokážete představit.

Některé z nich ani nemusíte nosit na penisu k tomu, aby potěšili vás a vašeho partnera. Například erekční vibrační kroužek Durex Vibe Ring lze použít jako vibrátor na různých částech těla včetně bradavek, což dodá předehře úplně nový rozměr.

Dobrou zprávou je, že kondom nesnižuje efektivitu erekčního kroužku a jejich společné nošení znamená, že můžete zažít novou úroveň potěšení a zároveň zůstat v bezpečí. Pro usnadnění života jsou všechny erekční kroužky Durex kompatibilní s kondomy Durex.

Jak nasadit erekční kroužek s kondomem

Aplikovat erekční kroužek s kondomem je snadné: nejdříve nasaďte kondom na ztopořený penis a ujistěte se, že je srolovaný až ke kořenu. Když je kondom nasazený, opatrně navlečte erekční kroužek a ujistěte se, že není na kondom nasazený příliš natěsno, jinak by se latex mohl roztrhnout. Jakmile bude nasazený, můžete pokračovat.

Vyzkoušejte kondomy Durex Real Feel pro přirozenější pocit a pro hladký průběh přidejte několik kapek lubrikačního gelu Durex Perfect Glide na kroužek nebo kondom, což sníží riziko přiskřípnutí kůže.

Několik užitečných tipů

Jedním z užitečných tipů je zkrátit chloupky kolem penisu a varlat, čímž snížíte riziko jejich zapletení do erekčního kroužku během sundávání a nandávání. Au!

Protože erekční kroužky ovlivňují přirozený tok krve, není vhodné je nosit příliš dlouho a pokud pocítíte bolest, ztrátu citu nebo spatříte otok, okamžitě jej sundejte.

Obvyklá doporučená doba nošení  erekčního kroužku je maximálně 30 minut a přestávka mezi relacemi by měla trvat alespoň 60 minut. Při častějším použití může hrozit trapná návštěva pohotovosti.

V neposlední řadě po sexu vždy vyhoďte použitý kondom a očistěte erekční kroužek speciálním čističem erotických hraček, abyste zabránili přenosu infekcí.

Jaké erekční kroužky si mohu koupit

Některé erekční kroužky, jako jsou například vibrační kroužek Durex Devil Ring nebo vibrační kroužek Durex Vibe Ring, vibrují, čímž dodávají zvýšenou stimulaci oběma partnerům. Sáhnout můžete i po kroužku Durex Pleasure Ring, který je navržen tak, aby podpořil tvrdší erekci po delší dobu.

Většina erekčních kroužků je vyrobena z pružných materiálů, jako jsou silikon, latex nebo guma. Pokud jste zkušenější, možná budete chtít vyzkoušet tuhé, pevné kovové kroužky pro ještě intenzivnější pocity, ale předtím, než se pustíte do akce, se ujistěte, že je vám jasné, jak  si je nasadit a sundat!

Jakou velikost erekčního kroužku si mám koupit

V případě erekčních kroužků na velikosti záleží. Pokud používáte kroužek poprvé, vyzkoušejte produkt vyrobený z pružného materiálu. To vám umožní jednodušší navlečení a sundání, přičemž bude i dostatečně těsný k tomu, aby udržel vaši erekci pevnou.

Chcete-li zjistit, který erekční kroužek bude pro vás ten pravý, řiďte se průměrem penisu k odhadnutí, jak těsný bude kroužek na jeho obvodu.  A pamatujte, že používání kondomu s erekčním kroužkem trochu změní vaše parametry.

Takže teď víte, jak dobře spolu kroužky a kondomy Durex  ladí a možná je na čase dát této kombinaci šanci. Užijte si jízdu.