Sprostá slova mají nevalnou pověst – každý si vzpomene na ohrané scény z porna, při kterých někdo piští jednoduchá slova o pár slabikách. Pravdou ale je, že sprostá slova při sexu používá řada lidí a jde o skvělý způsob, jak okořenit sex a upevnit vztah s partnerem.

Proč na partnera mluvit sprostě?

Použití sprostých slov směrem k partnerovi jako součást předehry může zvýšit sexuální napětí a přirozeně vést k dotykům a poté i vášnivějšímu sexu. Dokonce se můžete začít dráždit hodiny před tím, než spolu budete sami, a zatím nechat stupňovat touhu.

Sprostá slova také dokáží pomoct, pokud jste daleko od člověka, po kterém toužíte. Až budeme nadržení, mluvte sprostě po telefonu, nebo ještě lépe, zvolte videohovor. Může to být skvělá zkušenost. Tím, že víte, co říct, aby se partner vzrušil, se oba mnohem rychleji dostanete do správné nálady. Když do akce zapojíte ztlumené světlo a erotické hračky, bude to, jako byste opravdu byli spolu.

Sprostá slova nemusí být sprostá

Myšlenka na opakování oplzlostí během sexu nemusí každého vzrušovat, mluvení při sexu ale přitom nemusí být oplzlé a sprosté. Mluvením s partnerem během sexu můžete nejen dodat vašim chvilkám šťávu, ale také ujistit oba zúčastněné, že si vedou dobře. Slyšet partnera slastně sténat nebo mluvit o tom, jak moc si užívá s vámi být, vás nenechá na pochybách, že to děláte správně, a dokonce vás to může povzbudit k ještě odvážnější akci.

Co můžu říct?

Zkuste začít jemně a intenzitu zvyšujte postupně. Je to lepší než vrhnout se do toho po hlavě a rovnou vytáhnout něco šokujícího. Dobrý začátek je nejdřív vyzkoušet reakci, jinak byste mohli partnera zmást nebo odradit.

Použití vět k navození atmosféry je na začátek dobré, může vám oběma pomoct se před sexem naladit se na stejnou vlnu. Jakmile se do toho dostanete a cítíte od partnera pozitivní odezvu, můžete se více odvázat, experimentovat se slovy a větami a zjišťovat, jak pomáhají vašemu prožitku.

Před sexem

  1. Musím tě mít hned teď
  2. Jenom myslet na tebe mě tak vzrušuje
  3. Nemůžu se dočkat, až tě ucítím v sobě / Nemůžu se dočkat, až budu v tobě
  4. Chci ti to udělat pusou jako nikdo předtím
  5. Chci tě líbat úplně všude…
  6. Dnes v noci si se mnou můžeš dělat, co chceš
  7. Nemůžu se dočkat, až budeme spolu sami a bud tě moct svléct
  8. Právě teď si představuju, jak jsme spolu nazí
  9. Právě se mi vrací úžasné myšlenky na minulou noc
  10. Máš chuť jít dneska spolu brzo do postele?

Během sexu

  1. To je skvělé /Ty jsi skvělá/ý
  2. Miluju, jak velký/vlhká/hebká jsi
  3. Prosím, nikdy s tímhle nepřestávej
  4. Tohle je ten nejlepší pocit na světě
  5. Strašně moc mě vzrušuješ
  6. Chci, aby ses mě zmocnil
  7. Chci tě ochutnat
  8. Chci tě udělat
  9. Tolik mi chybělo tvoje tělo
  10. Chci, abys mě lízal/líbal tady

Jak mluvit sprostě

Prvním krokem je překonat nervozitu, hlavně pokud nejste zvyklí s mluvit s partnerem sprostě. Zkuste se uvolnit a bavit se – jestli už stejně s partnerem spíte, přidání pár sexy vět není nic zásadního.

Někdy může být způsob, jakým něco při sexu řeknete, stejně efektivní jako to, co říkáte. Zkuste šeptat nebo mluvit zadýchaně, snažte se za každou cenu vyhnout drzému, útočnému nebo ponižujícímu tónu hlasu, tedy až na případy, kdy právě tohle vyznění je to, co vás oba vzrušuje.

Ačkoliv to může znít hloupě, nácvik toho, co se chystáte říct dopředu, může opravdu pomoct. Když jste sami v autě nebo doma předtím, než dorazí partner, zkuste nahlas říct pár vět, abyste si zkusili, jak vyzní váš tón hlasu a jestli jste s výsledkem spokojeni. Pravděpodobně se budete nejdřív cítit trochu divně, ale alespoň se později vyhnete případným pocitům trapnosti před partnerem.

Proč nezkusit s partnerem pár sexy obratů dnes večer, abyste zjistili, jestli je to pro vás? Pamatujte na to, že nejdůležitější je, abyste se oba cítili komfortně a užili si to.