Kdysi ve škole bylo provádění orálního sexu  něco jako meta, krok správným směrem k „hlavní události“. Pak se něco stalo. Dospěli jste. Orální sex se ženou se stal něčím víc než jen třetí metou nebo pouhou předehrou – orální sex je pro ni sice skvělá podoba předehry, ale také to může být hlavní akt sám o sobě.

I když už jste spolu nějaký čas, je fajn se pokaždé chovat jako by to bylo poprvé a zjišťovat, na co má zrovna chuť.

Pamatujte, že každá žena je jiná a neexistuje žádný „správný způsob“, jak to dělat, kromě toho, který se jí líbí. Ale pokud nevíte, kde začít, můžete následovat našeho průvodce dobrým orálním sexem pro ni o pěti krocích a oba si to zamilujete raz dva!

Krok 1: rozehřátí

Většina žen se potřebuje dopředu rozehřát – jak psychicky, tak fyzicky. Začněte pomalu a užívejte si její uspokojování; není třeba spěchat!

Až se atmosféra rozproudí a dojde na svlékání, najděte pohodlnou polohu, abyste se mohl/a soustředit na to, co je podstatné – její klitoris a vagínu. Je dokázané, že většina žen nedosahuje orgazmu pouhou penetrací, takže tohle je vaše šance na to ji potěšit a zároveň přivést blíž k vyvrcholení.

Začněte tím, že ji necháte cítit přirozený rytmus vašeho dechu na její kůži – až se vzruší, citlivost celého jejího těla se zvýší a i ten nejmenší pohyb pak bude mít patřičný efekt.

Jemně pohybujte ústy okolo lemu jejích kalhotek a spodní strany břicha – začněte tím, co vám přijde přirozené a reagujte na řeč jejího těla. Zatím můžete lízat nebo i lehce okusovat její kůži. Můžete ji trochu dráždit, i pokud už na sobě nemá kalhotky, každopádně není dobré si to zamířit rovnou ke klitorisu. Dřív, než se do toho ponoříte, bude potřebovat postupně rozehřát.

 

Krok 2: klitoris

Až se poprvé ústy dotknete jejího klitorisu, snažte se, aby to nebyl dotyk moc drsný ani moc jemný. Věnujte pozornost signálům, které bude vysílat; najděte tlak, který ji nejlépe vyhovuje.

Klitoris je zakrytý kůží, která tvoří něco jako „kapuci“; některým ženám se líbí při orálním sexu přímý kontakt, jiné ho preferují přes tuto „kapuci“, další mají rády obojí, u některých se to liší případ od případu: jde o to, že je na vás zjistit, co chce právě teď.

Rozevřete její stydké pysky a kmitejte jazykem proti jejímu klitorisu, z tohoto bodu stanovte tempo. Přes to, co často vídáme v pornu, je kmitání jazyka pro některé ženy příliš intenzivní, proto vyzkoušejte jiné techniky, jako tření nebo sání. Nejdůležitější věc, kterou mít při poskytování orálního sexu na paměti, je – rozhodně nezanedbávejte klitoris, to je její kouzelné místo!

Krok 3: mějte vše pokryté

Je načase se do orálního sexu pro ni ponořit ještě hlouběji. Pravděpodobně už teď bude rozžhavená doběla chtít, abyste do ní vnořil/a jazyk, prsty nebo penis, ale tohle je právě ta ideální příležitost na to udělat rychlý průzkum a potvrdit si další postup. Pohybujte jazykem kolem vstupu do vagíny a potom se do něj ponořte zpevněným, špičatým jazykem – dá se to přirovnat k tomu, jako by byl jazyk v erekci.

Pohybujte jazykem dovnitř a ven a poté se vraťte zpět na její klitoris – následujte její signály, abyste odhalili tempo a pohyby, které se jí líbí. Pokud chcete mít opravdu vše pokryté a znásobit stimulaci, zkuste nechat jazyk postarat se o její klitoris, zatímco jsou vaše prsty uvnitř vagíny. 

Pro maximální prožitek můžete v této fázi zapojit  lubrikační gel  nebo masážní gel ke zvýšení citlivosti. To nejen zaručí, že je dostatečně zvlhčená – za vlhka jde všechno líp, zejména pokud používáte prsty, ale když aplikujete stimulační gel Durex Intense , přidáte k zážitku něco navíc.

Pokud cítíte, že se váš jazyk začíná unavovat, je to perfektní chvíle pro použití erotické hračky , například vibrátoru. To může zesílit prožívanou rozkoš a taky ulevit vašemu jazyku.

Krok 4: každá ruka se počítá

Nebojte se nechat svoje ruce prozkoumávat okolí! Mohou hladit její prsa, bradavky, břicho, stehna a zadek. Díky tomu jí bude jasné, že se jí nemůžete nabažit a přirozeně se ještě více uvolní.

Krok 5: uvolněte se a užívejte si

Posledním krokem je užít si její potěšení a uspokojení z přijímání orálního sexu – nemusí vědět, že jsme tomu trochu pomohli.

 

Pamatujte si, že klíčem k tomu dát jí skvělý orální sex je komunikace! Pokud jste schopní vycítit její signály a v průběhu na ně reagovat, to je super, ale taky nikdy neškodí se zeptat! Není třeba se stydět, jednou jste spolu nazí, tak postupně zjišťujte, co chce a co se jí líbí a velkoryse jí to poskytněte.