Jestli vás při pomyšlení na předehru napadá jen orální sex, možná je na čase rozšířit si obzory. Nejen, že se díky těmto tipům váš partner nebo partnerka uvolní a naladí na správnou vlnu, dokonce vám může předehra připadat ještě více vzrušující než samotný sex.

Když přijde na předehru a polohy u předehry, kreativitě se meze nekladou, povoleno je vše, co vás napadne a co si oba užijete. Nevíte, jak začít? Tady je osm tipů na to, jak partnera nebo partnerku nažhavit.

1. Všechno je v hlavě

Pokud měl partner/ka náročný den v práci, navrhněte, že mu/jí pomůžete ulevit od stresu masáží hlavy. Pokožka hlavy obsahuje řadu sexuálně stimulačních bodů a dobrá masáž hlavy uvolňuje „drogu lásky” oxytocin – hormon, který uklidňuje i vzrušuje.

Laskejte rukama jemně pokožku jeho/její hlavy pomalými, krouživými pohyby a poté se pomalu přesuňte dolů na ramena, lehce líbejte a hlaďte krk a horní část zad. 

2. Hlazení stehen

Ze všech způsobů, jak vzrušit svého partnera/partnerku, jsou dotyky na veřejnosti tím nejvíce sexy. Hlavně v případech, kdy víte, že budete muset čekat na později, až si budete moci jeden druhého naplno užít. Koneckonců všichni chceme to, co nemůžeme mít, že?

Zkuste během rande v podobě večeře nebo návštěvy kina hladit jeho/její  stehno pomalým, pevným pohybem nebo lehce přejíždějte nehty směrem k těm nejintimnějším místům. Ucítíte, jak napětí mezi vámi roste, a nechte jí/ho toužit po tom, ať už film skončí nebo ať už číšník přinese účet, abyste se na to mohli vrhnout tak rychle, jak jen můžete.

3. Jen pro tvé oči

Jeden z vážně podceňovaných tipů na předehru je oční kontakt. Udržování očního kontaktu během milování může být opravdu sexy, a to samé platí pro předehru.

Až se příště budete s partnerem líbat, zkuste nechat oči otevřené, přesuňte se rukama dolů a začněte se ho/jí dotýkat, přičemž nepřerušujte kontakt očí. Tohle můžete vyzkoušet ke zintenzivnění prožitku i v případě, že věci dospějí k přijímání nebo poskytování orálního sexu.

4. Striptýz

Začněte tím, že okamžitě vypudíte z mysli myšlenky na Magic Mikea, striptýz pro partnera/partnerku nemusí být vůbec trapný!

Vyberte si čas a místo, kde se budete cítit nejvíce sexy, a navoďte atmosféru pomocí svíček a hudby. Zvolte outfit, ve kterém se cítíte nejlépe, možná nějaké spodní prádlo nebo z poloviny rozepnutá košile a klobouk – cokoliv je pro vás to pravé! Pořád pochybujete? Pamatujte na to, že se nemusí jednat o dokonale nacvičené představení s choreografií. Jestli jste zvyklí spolu trávit čas v pyžamu, bude stačit prostě se začít svlékat, udržovat u toho oční kontakt a párkrát zavlnit boky.

Nedělejte si starosti, pokud se partner začne smát; schopnost být spolu pošetilí a zasmát se je skvělá k prolomení bariér a pomůže vám oběma se spolu cítit ještě uvolněněji.

5. Dotýkejte se sami sebe

Z představy dělat si to před partnerem/partnerkou můžete být ze začátku trochu nervózní, to ale vůbec není třeba. Až budete příště spolu a situace začne nabírat na obrátkách, začněte se dotýkat sami sebe zatímco partnera líbáte. Zkuste stimulaci bradavek jako součást předehry nebo ukažte partnerovi, jak se vám líbí se sami sebe dotýkat. To by mělo postačit k tomu postrčit sled událostí správným směrem. 

Zkuste použít trochu stimulačního gelu Intense ke zvýšení prožitku. Aby věci opravdu dostaly grády, položte jejich ruce na své, aby cítili, co děláte, ale zároveň jim dejte najevo, že to vy jste ve vedení!

6. Lízání lalůčku

Uši obsahují stovky nervových zakončení a jsou považovány za erotogenní zónu, takže i když se to někomu může zdát trochu podivné, pro někoho jiného to bude úžasný zážitek.

Začněte líbáním partnera na rty a poté se přesuňte směrem k uchu, po cestě jim dávejte drobné polibky. Až ústy přejedete přes ucho, jemně foukněte vzduch na lalůček a potom ho začněte jemně kousat, sát nebo lízat. Poté se propracujte ke druhému uchu a postup opakujte.

Někdo to miluje, jiní jsou méně nadšení – je ale jen jeden způsob, jak zjistit, co z toho platí pro vás dva!

7. „Dirty“ slovíčka

Když už se pohybujete blízko té oblasti, možná se budete chtít chopit příležitosti a zašeptat mu/jí do ucha pár nestydatých slov. Ano, vzrušte partnera používáním sexy, nebo i trochu sprostého slovníku.

Netřeba se nutit do toho říct něco šokujícího. Začněte s něčím, co vám přirozeně přijde na mysl, jako jak moc je chcete nebo jak moc vás vzrušují. Zapojení sugestivních slov může opravdu vystupňovat erotické napětí ještě předtím, než se vůbec dostanete k předehře, stejně tak jako později posílit vášeň během samotného sexu. 

8. Čas na hraní

Chcete, aby vám říkal/a, co máte dělat?

Přidání nezbedné hry a trocha divoké předehry vás může dostat za hranice běžné rutiny a pomoct vám překonat zábrany. Vyberte si noc, kdy se oba budete cítit na to strávit čas spolu doma v pohodlí, není nic lepšího než si lepšího než útulnost domova, když venku prší. Ideální příležitost ke striptýzu nebo karetním hrám, které by vaše babička rozhodně neschválila. K mání je spousta her pro dospělé.