Kde je váš sexuální spínač?

Do sexu se může zapojit víc než jen penis a vagína.

Mnozí z nás zapomínají, že erotogenní zóny se nachází po celém těle, a ty nejcitlivější jsou překvapivě stejné pro ženy i muže. Až na to příště skočíte, zkuste spíše než rovnou zamířit ke zřejmým místům postupně prozkoumat každý centimetr partnerova/partnerčina těla.

Pokud jste vy ten, kdo má pocit, že jsou některá místa na jeho těle přehlížena, možná by stálo za to nechat tento blog otevřený na vašem notebooku, až příště vyrazíte na nákup.

Pojďme začít těmito osmi erotogenními zónami, které musíte znát.

1.RTy

Vzhledem k tomu, že líbáním většina párů začíná, se vyplatí věnovat se rtům partnera/partnerky trochu delší dobu, což jim pomůže se rozehřát a nechat se unášet příjemnými myšlenkami.

Zkuste tohle: polibek jako ve filmu; líbejte partnera na rty a jemně třete svůj jazyk o jeho – pokud se dočkáte pozitivní odezvy, zkuste také sání spodního rtu.

Nebo toto: Laskejte a masírujte jeho/její rty svými a zkuste je na sebe lehce přitisknout, jemně je kousat nebo dokonce hladit palcem.

2. Krk a klíční kost

Krk po stranách a šíje obsahují tolik nervových zakončení, že pro některé lidi stačí letmý dotek krku, aby se jim hlavou začaly honit myšlenky na něco víc.

Zkuste tohle: Střídejte polibky na krk s jemným kousáním zuby – ten kontrast je extrémně vzrušující. Můžete být i trochu drsnější a přidat kousání a sání, pokud se to partnerovi/partnerce líbí.

Nebo tohle: Zkuste jazykem přejíždět z důlku za klíční kostí směrem ke krku.

3.UŠi

Nejvíce sexy částí ucha je pro mnohé lalůček, nicméně pro jiné je to právě šeptání sladkých nesmyslů. Hra s ušima není pro každého a pokud má váš partner/ka špatnou předchozí zkušenost se slintalem, může jim to být nepříjemné, takže se vyplatí nejprve se ujistit, že se ubíráte správným směrem.

Zkuste tohle: Šimrejte okraj partnerova/partnerčina ucha prsty a přitom jimi vjíždějte do volných  pramenů vlasů za jejich uchem.

Nebo tohle: Až budete líbat jejich krk, natáhněte se směrem k uchu, jemně na nej dýchejte a potom sajte jeho kraj.

4. Pokožka hlavy

Existuje důvod, proč jsou takové ty malé špičaté pomůcky na masáž hlavy tak oblíbené, dva páry rukou jsou ale vždy lepší než jeden.

Zkuste tohle: Začněte si hrát s vlasy partnera/partnerky a přesuňte se k masáži jeho nebo její pokožky hlavy palcem a poté polštářky prstů. Pokud chcete trochu nažhavit atmosféru, zkuste jemné přejíždění nehty přes pokožku hlavy, které může být opravdu příjemné. 

Nebo tohle: Jemně stiskněte oblast přesně nad šíjí, tam, kde končí linie vlasů, nebo tam zatlačte klouby prstů. To je skvělá technika k uvolnění napětí.

5. Vnitřní strana zápěstí

Vnitřní strana zápěstí patří mezi oblasti, kterých se příliš nedotýkáme, proto se jedná o citlivé místo.

Zkuste tohle: Až budete sedět naproti partnerovi/partnerce – například u stolu – udržujte s ním/ní oční kontakt, zatímco držíte jeho/její zápěstí ve své ruce a palcem druhé ruky sjíždějte přes střed vnitřní strany zápěstí.

Nebo tohle: Předehra se nemusí odehrávat jen za dveřmi ložnice – až spolu příště půjdete a budete se držet za ruce, použijte svůj palec ke hlazení vnitřní strany jeho/jejího zápěstí. Možná se pak stane, že to budete chtít vzít domů zkratkou…

6. Bradavky

Bradavky jsou plné nervových zakončení a jsou jedním z nejcitlivějších bodů na těle. Tato oblast bývá zanedbávána u mužů, přitom jsou ale bradavky některých mužů neuvěřitelně citlivé.

Zkuste tohle: Přejíždějte prstem přes oblast okolo bradavek a jemně je líbejte. Zkuste zlehka a zjistěte, co se partnerovi/partnerce líbí.

Nebo tohle: Pro pomalý rozjezd na ně začněte jemně foukat vzduch, až bude partner/ka chtít víc – přesuňte se k delšímu lízání, kmitání a kroužení jazykem.

7. Zadek

Na zadku se nachází miliony nervových zakončení. Buďte hraví!

Zkuste tohle: Dlouze masírujte partnerova záda a až se přesunete k jejich spodní části, věnujte pozornost i zadku, aby se rozproudila atmosféra.

Nebo tohle: Až vám bude partner/ka poskytovat orální sex, zmáčkněte jim zadek. Ukážete tak, jak moc si to užíváte. Někteří lidé milují nezbedné plácnutí po zadku během předehry nebo samotného sexu, které je opravdu rozparádí.

8. Chodidla

Jestli jste někdy zažili opravdu dobrou pedikúru a masáž chodidel, už je vám to jasné.

Zkuste tohle: Až budete partnerovi/partnerce masírovat chodidla, skloňte se a rozpustile si dejte jeden nebo dva jejich prsty u nohou do pusy.

Nebo tohle: Šimrejte, líbejte a jemně štípejte kůži na chodidlech a prstech u nohou nebo je masírujte masážním gelem, jako je například masážní gel Durex  2 v 1.

Je pravda, že každému se líbí jiný způsob dotyků a co může jednoho přivádět do extáze může druhého odrazovat, ale když budete věnovat pozornost všem nejrůznějším zákoutím milencova/milenčina těla, můžete objevit nějaké skryté body slasti.

Chcete víc? Není těžké přijít na vnitřní stranu stehen, oblast pánve, penis a vagínu, proto jsme je tady nezahrnuli, ale máme spoustu tipů na  dobrý orální sex  a ruční hrátky , pokud máte chuť se něco nového přiučit.