Všichni víme, o čem je řeč; jste už nějaký čas ve vztahu a máte chuť tak trochu okořenit svůj sexuální život. Víte, co se partnerovi/partnerce opravdu líbí a máte perfektně naučené techniky svádění, ale vyzkoušet něco nového může znamenat vnést do vašeho milostného života novou vzrušující jiskru.

Nebo jste možná svobodní a jen si chcete nezávazně užít s různými partnery.

Ať už je to jak chce, přidání nových poloh do repertoáru je vždycky krok správným směrem. Užijte si skvělou noc s partnerem (dobře známým nebo novým!) a zkuste jednu nebo kolik jen chcete z těchto sedmi nejlepších sexuálních poloh.

1. Na stojáka

Nejen, že tato poloha nabízí nový úhel, je to taky skvělý trénink pro horní část těla, mnohem zábavnější než hodina v posilovně.

Začněte ve stoje obličeji k sobě. Pobídněte partnera/partnerku, aby dal/a své ruce na vaše ramena a zatím je těmi svými podepřete a zvedněte nahoru. Partner/partnerka pak může obtočit nohy okolo vašeho pasu pro získání opory, až se začnete společně pohybovat.

Pro hladší jízdu zkuste lubrikační gel Durex Perfect Glide.

2. Kolečko

Máte náladu na rychlovku? Poloha kolečka nepatří k těm, ve kterých je zrovna snadné vydržet, ale pokud hledáte něco krátkého a zábavného, může být tato poloha pro vás ta pravá.

Na začátek požádejte partnera/partnerku, aby se spustil/a na všechny čtyři a začněte akci v poloze na pejska. S rukama na partnerových/partnerčiných bocích se pomalu zvedněte do stoje. Partner/partnerka pak může buď držet vaše kotníky nebo položit obě dlaně naplocho na podlahu. Není to skvělý nácvik stojky?

Tahle poloha je snazší a méně pravděpodobně při ní ztratíte rovnováhu, pokud ji budete zkoušet na podlaze spíše než na posteli.

3. Poloviční stoj na hlavě

Máte chuť na dobrodružství? Takhle poloha není nejsnadnější, ale pokud ji zvládnete, máte oba právo se s tím vytahovat.

Začněte oba ve stoje a pronikněte do partnera/partnerky zezadu, zatímco se předkloní, až se jeho/její hlava bude dotýkat podlahy. Může se u toho podpírat rukama nebo předloktím, aby neztratil/a rovnováhu.

Teď by se měli nacházet v základní pozici pro stoj na hlavě s ohnutýma nohama. Potom můžete držet partnerovy/partnerčiny nohy pro zajištění opory.

Ať už to dopadne jakkoliv, vyzkoušení polovičního stoje na hlavě zaručuje kopu zábavy. Pokud to nebude fungovat přesně podle plánu, vyzkoušejte pohodlnější polohu a oživte akci nezbedným mini vibrátorem Durex.

4. Obrácený koníček

Nechte partnera převzít otěže v tomto nekomplikovaném oživení klasiky. Nejen, že tahle poloha zaručuje skvělé pocity pro vás oba, taky pomůže partnerovi odhodit zábrany.

Lehněte si na postel, partner/ka bude sedět na vás, zády směrem k vašemu obličeji a nohama v obkročném sedu.

V této poloze má partner/partnerka perfektní příležitost užít si vlastní stimulaci zatímco vy si užíváte pohledu na její/jeho roztomilý zadek.

5. Klasicky na pejska

Existuje důvod, proč je poloha na pejska jednou z nejznámějších poloh. Je extrémně jednoduchá a nabízí možnost hlubokého průniku bez nutnosti vyvažování k zachování rovnováhy.

Požádejte partnera, aby šel na všechny čtyři a potom do ní/něj vniknete zezadu. Jednoduché!

6. Dvoupatrový autobus

Kdo říká, že se se svými dobrodružstvími musíte držet jen za zdmi ložnice? Tato poloha se nejlépe hodí na pohovku.

Zakloňte se, zatímco se podepíráte lokty, s partnerkou/partnerem sedící/m na vás, obličejem zády k vašemu. Požádejte ji/ho, aby se zaklonil/a s pokrčenými koleny na hrudníku, zatímco do ní/něj proniknete. Je to jako trochu pokročilejší poloha lžiček – nejen, že se jim bude líbit ta mazlící část, můžou si také užít orgazmus.

7. Žabka

Pokud milujete intenzitu prožitku u poloh zezadu, zkuste polohu žabky.

Začněte v sedu na kraji postele s chodidly pevně na zemi. Požádejte partnerku/partnera, aby si na vás dřepl zády k vašemu obličeji a přidržujte ji/ho kolem pasu, čímž jí/mu pomůžete pohybovat se nahoru a dolů.

Ulevte jí/mu od zátěže tak, že jí/mu oběma rukama podepřete zadek.