Ještě než začneme je potřeba říct, že tohle není článek o všech dobrodružných sexuálních polohách, které můžete vyzkoušet. Nejde o to, že bychom nemilovali zkoušet nové věci, ale někdy je dobré se vrátit k základům, hlavně pokud se snažíte překonat bariéry. Ať už jste čerstvý pár a dělá vám potíže se v ložnici uvolnit nebo jste spolu už nějaký čas a cítíte, že se jeden druhému vzdalujete, tady je 5 způsobů, jak v posteli posílit pocit blízkosti.

1. Masturbace

Není vždycky možné, aby měli dva lidi, co jsou spolu ve vztahu, synchronizované sexuální potřeby. Někdy mohou nestejná libida vést k tomu, že se jeden z vás bude cítit sexuálně frustrovaný a druhý pod tlakem ho uspokojit, i když na to zrovna nemá chuť. 

Cítit se dostatečně uvolněně na to před sebou masturbovat je skvělé řešení, kterým uvolníte sexuální frustraci, zatímco je s tím váš partner v pohodě. Experimentování s masturbací může dokonce povzbudit vaší drahou polovičku k zapojení se. Je to tedy win-win situace!

2. Důvěrný rozhovor-postelové řeči

Povídání si o vašich pocitech se může zdát jako zabiják vášně, ale věřte tomu nebo ne, důvěrný rozhovor vám ve výsledku může pomoci okořenit sexuální život. Komunikace je klíč k dobrému sexu, povídání si  a mazlení pod peřinou po sexu je skvělý způsob, jak se jeden druhému otevřít, což upevní vaše vnitřní propojení. 

Rozhovor v posteli pomůže vytvořit uvolněnou atmosféru a je to výborná příležitost probrat, co se vám líbí a nelíbí v ložnici i mimo ni. Zvýšení pocit blízkosti a pochopení jeden druhého vždy vede k lepšímu sexu, protože se před sebou budete cítit uvolněnější.

3. Jednoduché sexuální polohy

I když je zkoušení prapodivných sexuálních poloh legrace, někdy mohou ty nejjednodušší přinést ty nejlepší výsledky. Protože kdo chce stát u zdi, když může být v pohodlí vlastní postele?

Snadné sexuální polohy jako misionář obecně zahrnují vice líbání a blízkosti, a taky už jste v posteli, připraveni na mazlení po sexu. Některé z našich oblíbených líných sexuálních poloh jsou například tváří v tvář, poloha v sedu, rozkročení a zezadu.

3. Použijte lubrikační gel

Mýtus, že lubrikační gel se používá jen pro řešení vaginální suchosti a nepohodlí během sexu, je velmi silný. I když u těchto potíží opravdu pomáhá, lubrikant je také skvělý pro zvýšení prožitku a je fantastickým doplňkem do ložnice pro všechny páry.

Obrovský výběr lubrikačních gelů, které jsou k dostání, dokáže nabídnout různé pocity, teploty a příchutě. Od orálního sexu přes předehru až k samotnému sexu, zapojení lubrikantu může opravdu posílit prožívanou rozkoš.

4. Popusťte uzdu fantazii

Na troše něžného sexu není nic špatného, ale neznamená to, že nemůžete zároveň experimentovat i s lehkou bondáží, že? Zapojit svou divočejší stránku není jen o prolomení pohodlné zóny a oživení situace – pomocí sdílení svých divných a úžasných tužeb se budete jeden druhému cítit blíž.

Nemusíte nutně zapojovat biče a řetězy, pro divočejší zážitek zkuste erotično s naší nabídkou erotických hraček. Od erekčních kroužků po vibrátory –  je tu spousta způsobů, jak věci opepřit. Nejde ale ani jen o propriety, když do partnerova ucha jednoduše zašeptáte, co s ním chcete dělat, je to zaručená cesta, jak vás oba rozparádit.