Pokud jde o orgasmus, některé ženy jej dosahují snadno a pro jiné je to jen něco, co se jim prostě nestává. Myslíme si však, že sex může být opravdu žhavý a příjemný, aniž by obě strany zažily orgasmus.

Většina žen nedosahuje vyvrcholení pouze penetrací - dávají přednost orálnímu sexu, práci prstů a čemukoli, co zahrnuje stimulaci klitorisu. Takže ve snaze o orgazmus může být dobrý nápad využít pomoc vibrátorů, lubrikačních gelů a sexuálních hraček.

Experimentování s cílem najít nejpříjemnější sexuální polohy, které vám pomohou dosáhnout orgasmu, je také něco, čemu je dobře věnovat pozornost. Pokud je pro vás obtížné dosáhnout vyvrcholení během sexu, těchto pět poloh může zvýšit vaše šance - nezapomeňte, že cesta je důležitější než cíl, takže si ji užívejte!

1. Vylepšený misionář

Pokud nedosahujete orgazmu jen z penetrace, může tato poloha být právě pro vás. Začněte v misionářské sexuální poloze - na zádech s vaším partnerem nahoře. Nechte ho naklonit tělo směrem k vaší hlavě tak, aby jeho pánev byla mírně výš než vaše. Namísto přirážení dovnitř a ven se může začít pohybovat jemnějšími pohyby proti pánvi. To může pomoci stimulovat klitoris - přímá stimulace je něco, co některé ženy potřebují pro dosažení orgazmu.

Chcete-li to trochu rozjet, položte nohy na jeho ramena pro nový úhel a hlubší průnik.

2. Pejsek v poklesu

Poklekněte a opřete se rukama a koleny, váš partner poklekne za vámi s rukami na vašich bocích, proniká dovnitř a ven. Chcete-li změnit úhel penetrace, poklekněte na lokty, protože intenzita této polohy by mohla umožnit stimulaci mytického G-bodu. Další možností je položit hruď na postel, zatímco necháte boky vysoko ve vzduchu a partner se pokrčí níž.

Zkuste si jednou rukou stimulovat klitoris, nebo váš partner může natáhnout ruku a zkusit to sám.

3. Můstek

To je další oblíbená sexuální poloha, která jí může pomoci dosáhnout vyvrcholení. Začněte vleže na zádech, váš partner ať si klekne na kolena před vámi. Zatímco jste na zádech, ohněte si kolena a položte nohy naplocho na postel, pak zvedněte boky nahoru ke stropu, abyste se ocitli v nízkém můstku. Váš partner pak může držet vašich boků a používat je k udržení rovnováhy, zatímco přiráží.

Experimentujte se změnou úhlu jeho boků tak, aby byl v nižší nebo vyšší poloze a se snížením nebo zvednutím svých boků tak, aby se měnila intenzita.

4. Otočená kovbojka

Začněte tím, že požádáte svého partnera, aby si lehl na postel na záda, sedněte si na něj obkročmo, otočena k němu zády tak, abyste byla obličejem k jeho nohám. Když se pohybujete nahoru a dolů rytmickým tempem, nakloňte se dopředu pro jiný úhel, hloubku průniku a změny pocitu. Pokud se chcete zkusit trochu otočit, můžete se naklonit dozadu a využit ruce k zlepšení rovnováhy.

Váš partner vám může hladit prsty záda nebo se natáhnout a hladit vaše prsa a klitoris, zatímco do vás proniká. Pro snadnější přístup si může podepřít záda několika polštáři.

5. Boční lžíce

Kromě toho, že je roztomilá a intimní, protože dává možnost mazlit se zezadu, je to jedna z nejjednodušších poloh pro oboustrannou stimulaci. Lehněte si bok po boku s partnerem za vámi, abyste oba dívali stejným směrem, zatímco tlačíte zadek směrem k němu.

Když do vás pronikne, položte svoji ruku na jeho a ukažte mu, jak chcete, aby se dotýkal vašeho klitorisu. Zatímco se pohybuje tam a zpět, můžete si také přizpůsobit jeho rytmu pohupováním boků sem a tam. Až se natáhne, aby se vás dotkl, můžete ho požádat, aby jemně přitiskl vibrátor k vaším oblíbeným částím těla k zapojení vzrušujících vibrací.

Další rady o nejlepších sexuálních polohách, které vám pomohou pro dosažení orgasmu, najdete na našem blogu Objevuj sex.